Recepten 2024
Folder 6: 25/04 - 13/05/2024

Bekijk de inspirerende recepten van onze culinair adviseur Jo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Konijnmedaillon archiduc
en boontjes met spek

Ingrediënten 100 personen: 

Konijnmedaillon Volys: 100 stuks - 06.71.6002   

Sjalot: 1 kg - 42.61.1750, UV

Plantaardige olie: 1,125 l - 10.01.1374

Rundbouillon (20 g/l water): 200 g (10 l water) - 25.03.1907

Kookroom: 2,5 l - 04.41.6171

Champignons: 6,25 kg - 42.61.1687, UV

Kroketten: 600 stuks - 40.18.3206, DV

Boontjes met spek: 200 stuks - 40.21.3941, DV

Titel

Bereidingswijze:

Maak eerst de bouillon door het water aan de kook te brengen en er de rundpasta in op te lossen.


Snijd de champignons in partjes en bak deze aan in plantaardige olie. Versnipper de sjalot fijn en stoof deze aan. Blus met de bouillon en laat even doorkoken. Voeg de room toe en laat nog wat inkoken tot gewenste dikte. Doe er dan de gebakken champignons bij en houd warm.

 

Warm de medaillons op in de oven. Bak de ontdooide boonrolletjes in de pan en frituur de kroketten. Serveer alles op een bord en nappeer de medaillon met de archiducsaus.


PromoPlus - recepten 2024

1. Schorseneren met kotelet

2. Gegrild kalf met tartaardressing en groenten

3. Linzencouscoussalade met vegan burger

4. Kip met kerriesaus en bruine rijst

5. Gemarineerd varkenshaasje met bloemkoolrijst

Titel

PromoPlus - recepten 2023

Titel

Op zoek naar meer inspirerende gerechten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing