Recepten 2024
Folder 3: 22/02 - 11/03/2024

Bekijk de inspirerende recepten van onze culinair adviseur Jo!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Linzencouscoussalade
met vegan burger

Ingrediënten 100 personen: 

Groene linzen, Bonduelle: 8 kg - 40.21.4052, DV

Couscous: 5 kg - 16.01.1657

Groenteconcentraat: 500 g - 26.02.1042

Vegan burgers: 100 stuks - 40.35.3258, DV

Ras el Hanout: 200 g - 33.01.1654

Olijfolie - 10.01.1376

Rode kerstomaten: 6,25 kg - 42.61.1697, UV

Komkommer: 25 stuks - 42.61.1706, UV

Koriander: 12,5 bussels - 42.81.1161, UV

Griekse yoghurt: 10 l - 36.91.6063, B 

Vloeibare honing: 1 l - 08.31.1015

Titel

Bereidingswijze:

Breng water aan de kook met het groenteconcentraat. Giet dit over de couscous, dek de kom af met folie en laat dan wellen. Plaats de linzen voor een 8-tal minuten in de steamer en laat daarna afkoelen.

 

Snijd de kerstomaten in twee en ontdoe de komkommer van de schil en de pitten. Snijd deze dan in halve maantjes. Meng de yoghurt met de honing. Neem de linzen en de couscous. Voeg wat olijfolie toe, een deel van de koriander, de kerstomaten en de komkommermaantjes. Kruid af met Ras el Hanout en roer door.

 

Besprenkel de burgers met olijfolie en gril deze kort. Bak dan verder af in de oven. Doe de salade in een bowl of bord, leg er de burger op en werk af met de yoghurtsaus en wat takjes koriander.


PromoPlus - recepten 2024

1. Schorseneren met kotelet

2. Gegrild kalf met tartaardressing en groenten


Titel

PromoPlus - recepten 2023

Titel

Op zoek naar meer inspirerende gerechten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing