Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Roer de risottomix om in lauw water en breng onder regelmatig roeren aan de kook. Op een laag vuur ca. 25-30 minuten laten sudderen tot de gewenste gaarheid is bereikt. Af en toe roeren. Je kan dit doen op de BBQ of het fornuis.
Roer de lookpuree en de oregano met de olijfolie door en marineer hierin de kippenfilets. Dit mag je daags voordien doen. Gril deze dan op de BBQ.
Leg er ook de aspergepunten bij. Snijd de kippenfilets in gelijke partjes. Snijd de aspergepunten in schuine stukjes.
Doe de légumaise in een spuitzak of flacon. Leg eerst de risotto, dan enkele aspergestukjes en hierop een stukje kip. Werk af met nog wat asperges, parmezaanschilfers en punten van de légumaise.