Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de varkenshaasjes open en kruid met de Provençaalse kruiden. Leg hierop enkele blaadjes basilicum, wat getrokken mozzarella en dan de tomaatjes.
Rol het haasje toe en bind dan op met het touw. (Je kan eventueel ook prikkers gebruiken die je eerst hebt geweekt in water.)
Bestrijk lichtjes met wat olie en kruid ook de buitenkant met de kruiden. Plaats dan op de grill en laat zachtjes garen. Draai regelmatig.
Neem de groenten en plaats deze in een gietijzeren pannetje. Warm deze dan op de BBQ, kan ook gerust op het vuur. Kook inmiddels de pasta voor 4 minuten in gezouten water gaar.
Giet af en meng er dan de groenten onder alsook de rucola.
Warm de mosterdsaus op.
Haal het vlees van het vuur, verwijder het touw of de prikkers en snijd in ringen.
Serveer dit dan op de pasta. Werk af met de saus, een draai van de pepermolen en nog enkele blaadjes rucola.