Spanish brioche bun NoBeef burger

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Neem de philadelphiakaas en meng deze met de bieslookvinaigrette. Bestrijk de burgers met wat olijfolie en plaats deze op de grill.
  2. Bak de ajuinringen in wat olijfolie aan, voeg er de deep smoke-smaakmaker aan toe en laat zachtjes garen.
  3. Ontdoe de korst van de kaas en maak er plakjes van. Leg nu ook even de buns op de grill.
  4. Begin met de opbouw van de burger. Neem de bodem en bestrijk deze met de bieslookspread.
  5. Leg hierop een blaadje rode sla en dan de gegaarde NoBeef Burger.
  6. Doe hierop de black pepper-saus, dan het sneetje kaas en top af met de ajuinringen. Sluit af met het deksel van de bun.
×

Ingrediënten

  • Pastridor Spanish Style Brioche Hamburger Buns: 100 stuks
  • The Vegetarian Butcher NoBeef Burger: 100 stuks
  • Olijfolie
  • Philadelphia natuur: 4 kg
  • Vandemoortele Bieslookvinaigrette: 2 kg
  • Rode ajuinringen: 5 kg
  • Knorr Deep smoke-smaakmaker: 1,25 l
  • Cambozola: 2 kg
  • Rode sla: 100 blaadjes
  • Delino Black pepper-saus: 2 kg

Publicatie datum: 17 april 2024