Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak eerst de tzatziki. Rasp de gewassen komkommer en laat die dan uitlekken.
Neem de Griekse yoghurt en meng die met de gehakte knoflook, de olijfolie en het zout.
Neem dan de geraspte komkommer, pers er nog het laatste vocht uit en roer onder de yoghurt.
Plaats de ontdooide kebabreepjes op een GN-plaat en plaats in de oven op 175 °C gedurende 10 minuten.
Besprenkel de pitabroodjes met wat water en plaats ze kort in de oven gedurende +/- 1 minuut.
Snijd de tomaten in partjes en de ui in julienne. Frituur de frietjes.
Stel het broodje als volgt samen: eerst het broodje met daarop de kebabreepjes, dan wat tzatziki, vervolgens de partjes tomaat, de ui in julienne en als laatste de frietjes.
Bestrooi met wat cayennepeper. Rol het broodje op en serveer in bakpapier of een servet.