Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kruid de kippenfilets met peper, zout en paprikapoeder. Kleur dan aan in wat boter en bak ze verder af in de oven. Snijd de ajuin in fijne brunoise en stoof deze aan in de pan waar de kip in gebakken is.
Blus dan met het ananassap en laat goed doorkoken. Laat het sap bijna uitkoken en voeg er dan de stukjes ananas bij. Roer eens door. Giet er dan de room bij. Kruid met het kerrie-en kurkumapoeder. Laat wat inkoken tot gewenste dikte.
Stoom de rijst warm. Serveer de kip op de rijst, overgiet met wat kerriesaus en stukjes ananas. Werk eventueel af met wat gehakte peterselie.