Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak eerst de bouillon door het water aan de kook te brengen en er de rundpasta in op te lossen.
Snijd de champignons in partjes en bak deze aan in plantaardige olie. Versnipper de sjalot fijn en stoof deze aan.
Blus met de bouillon en laat even doorkoken.
Voeg de room toe en laat nog wat inkoken tot gewenste dikte. Doe er dan de gebakken champignons bij en houd warm.
Warm de medaillons op in de oven. Bak de ontdooide boonrolletjes in de pan en frituur de kroketten. Serveer alles op een bord en nappeer de medaillon met de archiducsaus.