Bull’s-eye gourmetbroodje

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Bak eerst de broodjes af. Snijd de oesterzwammen in julienne en snijd de lookteentjes fijn.
  2. Stoof eerst de look aan en voeg er dan de oesterzwammen aan toe. Als deze zo goed als gebakken zijn, roer er de geraspte wortelen door en kruid af met tex mex-kruiden.
  3. Bestrijk de worsten met wat olie en bak af op de grill. Snijd inmiddels de uiteinden van het broodje en geef dan een inkeping over de lengte van het broodje. Trek het dan wat verder open.
  4. Leg hierin de oesterzwammen met hierop de braadworst. Strooi er wat cheddar over en plaats her en der wat augurkschijfjes.
  5. Doe de Bull’s-Eye barbecuesaus in een spuitzak of in een flacon.
  6. Trek nu wat lijnen of plaats wat punten over de braadworst en werk dan het geheel af met de geroosterde ajuintjes.
×

Ingrediënten

  • Rico Professional Half Fitness stokbrood: 100 stuks
  • Oesterzwammen: 10 kg
  • Knoflook: 100 teentjes
  • Verstegen Tex mex-mix: 250 g
  • Olijfolie
  • Geraspte wortelen: 2,5 kg
  • Garden Gourmet Sensational braadworst: 100 stuks
  • Geraspte cheddar: 1,5 kg
  • Augurkschijfjes: 2,5 kg
  • Roasted Bicky onions: 1 kg
  • Bull’s-Eye original barbecuesaus: 1,5 kg

Publicatie datum: 17 april 2024