Onze totaalservice voor foodprofessionals

Klantenservice

Service

JAVA Foodservice is de one-stop-shop voor elke foodprofessional. We koppelen het breedste productaanbod aan inspiratie en advies. Bovendien kijken we vooruit naar nieuwe trends en innovaties in de foodsector. Zo kunnen we altijd de sterkste oplossingen bieden.

Breedste aanbod & complete oplossingen

Bij JAVA Foodservice ontdek je het breedste aanbod dat er te vinden is in de markt, tegen een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Door de complementariteit met de andere bedrijven in Sligro Food Group kunnen we bovendien zeer volledige oplossingen bieden.

Inspiratie & beleving

Als foodprofessional ben je steeds op zoek naar nieuwe ideeën. Daarom blijft JAVA Foodservice je inspireren, met nieuwe producten, smaken en meer. Op deze site ontdek je alvast recepten, tips en trends.

Vakkennis & advies

Samen met onze verspartners beschikken we over bijzonder ruime vakkennis. Die delen we graag met onze klanten. Onze experts staan je dan ook graag bij met advies op maat. Bij ons ben je welkom om te ontdekken, vergelijken en te proeven.

Vlotte & duurzame levering

Met onze geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens is je bestelling snel ter plekke. 

Makkelijk bestellen

Bestellen? Dat gaat makkelijk via onze webshop. Kies gewoon de plaats en dag van levering. De specifieke voorwaarden bespreek je met je accountmanager. Je kan je hoofdbestelling plaatsen op dag A, voor levering op dag C.

Veelgestelde vragen

Ben je nog geen klant? Wij kijken ernaar uit om jouw behoeften te kennen. Vul het formulier 'klant worden' in en wij nemen contact met je op.

Neem contact met ons op als je je gegevens wilt wijzigen aangaande je bedrijf en contactpersonen.

Ben je reeds klant bij JAVA Foodservice? Dan regelen we alles samen! Ben je nog geen klant? Dan is de eerste stap om klant te worden. Vul het formulier 'klant worden' in en wij nemen contact met je op. 

Je kan de folder digitaal raadplegen via onze website of je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je de folder steeds per mail ontvangt.