Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de krielaardappelen, halveer ze en leg ze in een GN. Plet de knoflook.
Doe dat samen met de oregano, het peper en zout, het citroensap en de kippenbouillon bij de aardappelen. Dek af met wat alufolie en gaar gedurende 30 minuten in de oven.
Verwijder na 20 minuten de alufolie en leg er de ontdooide aperitos bij.
Serveer eerst de aardappeltjes op het bord met hier en daar de kippenaperitos tussen.
Verkruimel de feta erbij en werk af met gehakte peterselie en citroenrasp.
Breng op smaak met eventueel nog een draai van de pepermolen en wat olijfolie.