Everzwijnsteak met groene kool en pepersaus
Proef dit lekkere wildgerecht gemaakt door onze culinair consulent.Lees meerVegetarische kaasschnitzel met pasta en groenten
Een lekker en makkelijk recept uitgewerkt door onze eigen culinair adviseur.Lees meerZalm met spinazie en graanmosterdsaus
Een makkelijk en gezond recept voor zalm met spinazie.Lees meerItaliaans brood met smeuïge kaas
Een overheerlijk recept dat kan dienen als tussendoortje!Lees meerSalade met gegrilde aubergine en kipsaté
Een inspirerend recept van onze culinair adviseur Jo Huyens.Lees meerFrozen yoghurt barks met fruit
Een eenvoudig en verfrissend recept. Perfect om samen te bereiden als leuke activiteit.Lees meerVegetarische gehaktballetjes met geroosterde groenten
Onze culinair adviseur Jo en gastchef Cisco (VAC Leuven) inspireren graag met een lekker recept voor Moederdag.Lees meerPlatte kaastaart met een Lotus twist
Onze culinair adviseur Jo en gastchef Cisco (VAC Leuven) inspireren graag met een lekker recept voor Vaderdag.Lees meerKonijnmedaillon archiduc en boontjes met spek
Een inspirerend recept van onze culinair adviseur Jo!Lees meerGemarineerd varkenshaasje met bloemkoolrijst
Een inspirerend recept van onze culinair adviseur Jo!Lees meerZalmsoufflé met spinaziemuffin, champignonaardappel en bieslookmosterdsaus
FingerfoodreceptLees meer