Missie en waarden

Betrouwbaar

We staan voortdurend achter onze klanten, luisteren naar hen. Met de juiste service, expertise en ingrediënten zorgen wij samen voor zorgen we voor een complete maaltijd en het best passende assortiment voor (de organisatie van) onze klant.

Innovatief

Als voedingsdistributeur omarmen we innovatie om voortdurend ons assortiment  en onze bedrijfsconcepten te verbeteren.  Wij willen onze klanten laten genieten van onze expertise. Zo helpen wij bij het gehele proces rondom eten en drinken te optimaliseren. 

Inspirerend

Wij begrijpen de uitdagingen en werken samen zodat onze klant zich kan concentreren op de kerntaken in zijn organisatie. We blijven daarom voortdurend inspireren door specialisatie en ons complete aanbod aan educatieve programma’s. Een daadwerkelijke partner in groei en ontwikkeling voor onze klant.

JAVA Foodservice, Sligro Food Group: een waarde(-n)vol bedrijf

Bij Sligro Food Group hebben we een geheel eigen bedrijfscultuur. Ze bepaalt hoe we samenwerken én hoe we het verschil maken voor de klant.

Ondernemend met lef

Je gelooft in groei; en ziet kansen en wat hiervoor nodig is. Je toont initiatief en zet door. Met een goede reden durf je van het gebaande pad te gaan. Je spreekt je uit en deelt je ideeën graag om zo iedereen enthousiast mee te krijgen.

Samen sterker

Elke collega, leverancier en klant telt voor jou. Je werkt met elkaar aan onze gezamenlijke doelen, zet samen je schouders eronder en waardeert en accepteert elkaar. Je weet dat onderlinge verschillen ons sterker maken. Samen zoek je naar beter en heb je plezier, want samen kom je verder.

Iedere dag beter

Je hebt een gezonde ambitie. Je doet wat we afgesproken hebben en denkt mee over wat beter kan. Je probeert en leert, waarbij fouten maken mag. En zo maken we Sligro Food Group iedere dag een beetje beter.

Kracht in eenvoud

Je begrijpt waar het over gaat en doet waar het om gaat. En je bent hier duidelijk over; in woorden en daden. Naar onze klanten, leveranciers en collega’s toe.

Trots vanuit passie

Passie is voor jou de basis en maakt het verschil. Voor je vak, voor goed, eerlijk en lekker eten en drinken, en voor onze klanten. Waardoor je graag die extra stap zet, trots bent op onze producten en diensten en je het resultaat ervan graag deelt.