Lepelbrood met confituur van bosvuchten

TIPS:

  • Voeg extra vezels* toe voor een vezelrijk ontbijt.
  • Varieer met verschillende smaken in zuivel en toppings: bv. fruitkaas of vruchtenmoes.
Gang
Ontbijtgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Meng het lepelbrood, de volle melk en de olie tot een glad beslag. Giet in een glas, kommetje of leuke vorm en laat 15 minuten rusten.
  2. Werk af met een laag volle plattekaas en speculoospasta (of andere topping naar keuze). Voor een kleine portie, halveer de hoeveelheid ingrediënten.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Spoon It wit lepelbrood: 20 g
  • Volle melk: 75 ml
  • Koolzaadolie: 5 ml
  • Volle plattekaas: 50 g
  • Bosvruchtenconfituur: 20 g
  • *Nutrisis Fibremix: 10 g

Publicatie datum: 26 augustus 2024