Boterham met pindakaas

TIPS:

  • Voeg extra vezels* toe voor een vezelrijk ontbijt.
  • Varieer met verschillende smaken in zuivel en toppings: bv. fruitkaas of vruchtenmoes.
  • Liever geen topping? Laat de topping eruit of mix het samen met de broodmix tot één geheel.
Gang
Ontbijtgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Doe volgende ingrediënten in een mixer of blender: brood, melk, plattekaas en olie. Mix tot een glad beslag. Er mogen geen stukjes brood achterblijven.
  2. Giet in een glas en werk af met een topping naar keuze. In dit recept: speculoospasta.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Wit brood zonder korst: 70 g (4 sneden)
  • Volle melk: 50 ml
  • Volle plattekaas: 80 g
  • Koolzaadolie: 10 ml
  • Pindakaas: 20 g
  • *Nutrisis Fibremix: 10 g

Publicatie datum: 26 augustus 2024