Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de drie sauzen met elkaar en meng er dan de kappertjes en het paprikapoeder door.
Snijd de ajuin in ringen en stoof deze gaar met de suiker en de porto.
Blend de gegrilde groentemix fijn en meng er de smeerkaas onder.
Bak de hamburgers in de vloeibare margarine gaar.
Bouw de hamburgers op als volgt: neem de bodem van de bun en besmeer deze met de saus. Leg hierop de hamburger, dan de smeerkaas met hierop de gestoofde ajuin en eindig met de rucola. Dek af met het deksel van de bun.
Steek er eventueel een prikker door. Serveer de hamburger met gefrituurde frietjes.