Kinderopvang en crèches
Kinderopvang en crèches
Basis- en middelbaar onderwijs
Hogescholen en universiteiten

MenuPlus: online menubeheer

Een chef van nu is niet meer de chef van vroeger, die enkel achter het fornuis stond. Nu moet u kunnen omgaan met administratief werk, medewerkers, foodcost, koken .... Daarom heeft JAVA een nieuwe tool ontwikkeld die een grote hulp zal betekenen voor de chef van vandaag.

JAVA Online

JAVA Foodservice stelt u via een online bestelplatform alle informatie ter beschikking over de producten die u zoekt. Een gebruiksvriendelijke interface en een krachtige zoekrobot begeleiden u bij opzoekingen en raadplegingen van allerlei informatie over ons assortiment food- en non-foodartikelen. Met JAVA Online zijn wij dus 24 uur op 24 bereikbaar voor u.

Temperatuurbeheersing

Met deze module kunt u online de temperatuur opvolgen waar en wanneer u dat wenst. Bovendien krijgt u in geval van belangrijke afwijkingen meteen alarm op uw mobiele telefoon zodat u geen enkel defect mist. De meetpunten (koelruimte, diepvriesruimte, magazijn ...) worden voorzien van sensoren die voortdurend de temperatuur registreren.

Voorraadbeheer

Kostenefficiënt voorraadbeheer en de zeer strenge traceerbaarheidseisen vergen veel administratief werk van de keukenbeheerders. Om u te helpen kostbare tijd te winnen, biedt JAVA een zeer performant, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar traceerbaarheids- en stockbeheerprogramma aan dat u heel wat tijd bespaart.

Wenst u meer info of een demonstratie? Geen probleem!

Contacteer ons dan vrijblijvend.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing