Tips en advies voor uw grootkeuken

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Samen tegen voedselverspilling met FoodWIN

FoodWIN is expert in het tegengaan van voedselverspilling, mét specialisatie in grootkeukens. Samen met grootkeukens zetten ze zich in om voedselverspilling tot een minimum te herleiden. Die kennis willen we graag met je delen.
Benieuwd hoe je in jouw grootkeuken voedselverspilling tegen kan gaan? Lees hier de nuttige tips van FoodWIN:

De voedingsdriehoek uitgelicht

Onze collega Katia Delhaye (kwaliteitsdienst) neemt de voedingsdriehoek onder de loep en geeft je graag een korte samenvatting. Wat zijn de huidige aanbevelingen? Wat is er nieuw? En wat houdt de toevoeging van duurzaamheid en milieu in? Lees het hier!

Single Use Plastics: nieuwe Europese wetgeving vanaf 3 juli 2021

Kies je voor duurzame disposables of ga je voor disposables van wegwerpplastic? Die keuze ligt tot 3 juli 2021 nog bij jou. Vanaf dan worden bepaalde plastic wegwerpproducten zoals rietjes, borden, bestek en roerstaafjes verboden en moet je over op een duurzamer alternatief. Lees hier alvast meer over de verschillende varianten van duurzame disposables. 

Hoe omgaan met lactose-intolerantie?

Iedereen kent wel iemand met een lactose-intolerantie. Maar hoe gaan we er best mee om? En welke voeding kan je nog serveren?

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing