JAVA Foodservice en Sligro Food Group Belgium
krijgen steun van ESF en VCF


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Duurzaam loopbaanbeleid

Als familiebedrijf kan JAVA Foodservice terugblikken op meer dan 90 jaar traditie en ervaring. Door de overname en oprichting van Sligro Food Group Belgium is de organisatie gereorganiseerd en omvat Sligro Food Group Belgium als overkoepelende organisatie een aantal gedeelde diensten zoals HR, IT, Finance en Aankoop.

Door deze nieuw uitgewerkte organisatiestructuur hebben JAVA Foodservice en Sligro Food Group Belgium een project uitgewerkt om een duurzaam loopbaanbeleid te kunnen bewerkstelligen.Het doel van dit project is om de continue groei van onze organisatie te laten samenlopen met de groei van elke medewerker. Meer concreet willen we deze groei duurzaam maken door enerzijds medewerkers betrokkenheid te creëren en anderzijds elke medewerker de kans te bieden om zich te ontwikkelen en zich gesteund en gewaardeerd te laten zijn door hun leidinggevenden.


Om dit tweejarig project tot een goed einde te kunnen brengen, krijgen JAVA Foodservice en Sligro Food Group Belgium ondersteuning van de Europese Unie en de Vlaamse Overheid. Naast de substantiële investering die wij zelf doen, kunnen wij rekenen op de financiële steun van het ESF (Europees Sociaal Fonds) en het VCF (Vlaams Cofinancieringsfonds).


Deze financiële impuls in het HR-beleid zal leiden tot concrete resultaten en zorgen dat elke medewerker van JAVA ambassadeur van Sligro Food Group Belgium is en zich gesteund voelt om duurzaam te groeien in en met de organisatie.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing