Aan Tafel

Oplossing om eetmomenten autonoom aan te bieden
in genormaliseerd wonen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Genormaliseerd wonen

Binnen genormaliseerd wonen wordt gestreefd naar het bieden van een leefomgeving die lijkt op een reguliere woonomgeving, waarbij de nadruk ligt op het behouden van de autonomie, keuzevrijheid en sociale interacties van de bewoners. Het doel is om de leefomstandigheden zo normaal en vertrouwd mogelijk te maken.


In het geval van zorgcentra kan genormaliseerd wonen betekenen dat de omgeving, de zorgverlening en zelfs de maaltijdvoorziening zoveel mogelijk lijken op een reguliere thuissituatie, met aandacht voor persoonlijke voorkeuren en keuzes van de bewoners


De oplossing Aan Tafel is geoptimaliseerd voor leefgroepen in zorgcentra. Met slechts één klik kunnen specifieke ingrediënten besteld worden - zoutarm, eiwitverrijkt, vegetarisch - volledig afgestemd op de behoeften van de leefgroep. Dit bestelproces is snel en autonoom, waardoor elke groep zijn maaltijden kan personaliseren.

Voordelen

  • Breng variatie in het ontbijt en het avondmaal
  • Laat bewoners zelf kiezen en geef hen inspraak
  • Creëer autonomie per leefgroep 
  • Bestel per afdeling/leefgroep en laat centraal leveren
  • Verhoog de tevredenheid bij je bewoners
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing