JAVA Foodservice, de referentie in de sector

A Sligro Food Group company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

vrachtwagen JAVA

Over ons

JAVA Foodservice is vandaag één van de grootste foodservicebedrijven in België met een ruim assortiment en een doorgedreven service.


Sinds 2016 maakt JAVA Foodservice deel uit van Sligro Food Group en is het ook beursgenoteerd. 


Onze diensten

  • one-stop-shop voor de grootkeuken: Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun aankopen te centraliseren bij een vaste, betrouwbare en flexibele partner als JAVA Foodservice: 1 factuur,
    1 zendnota, 1 vrachtwagen. 
  • JAVA Foodservice heeft in de loop der jaren enkele interessante modules voor de grootkeuken ontwikkeld. Het doel van deze modules is telkens hetzelfde: het leven van onze klanten gemakkelijker maken.
  • JAVA Foodservice vindt opleidingen belangrijk. De interne medewerkers krijgen een aanbod op maat, maar we vergeten ook onze klanten niet! Doorheen het jaar bieden wij onze klanten een uitgebreid aanbod opleidingen en workshops aan.


Communicatie JAVA Foodservice

Communicatie

JAVA Foodservice informeert en inspireert

Wat is er gaande in de foodservice? Welke trends zijn actueel? Wat is er nieuw bij JAVA Foodservice? Welke producten zijn nieuw? Welke leveranciers leveren welke nieuwigheden? Welke interessante promoties zijn er op dit moment?


Je leest het allemaal in onze folders, nieuwsbrieven, thematische inspiratiefolders ...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing