Expert in voedingszorg

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Nutritionele en dieettechnische ondersteuning

Als diëtiste ben ik gepassioneerd door voeding in de zorgsector. Een voedingszorg op maat van de consument draagt bij aan het algemeen welzijn. Daarom is het belangrijk het volledige proces van maaltijdzorg te optimaliseren, gaande van het product tot de context. Vanuit mijn expertise kan ik ondersteuning bieden bij nutritionele vragen of maaltijdoplossingen op maat van uw voedingsbeleid.


riet.deckers@javafoodservice.be

+32 492 971 661

Onderwerpen

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Voedingszorg bij slikstoornissen

Zorgeloos genieten van eten en drinken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de zorg zijn er heel wat bewoners of patiënten die kampen met dysfagie of slikstoornissen. Dit kan blijvend of tijdelijk van aard zijn, bijvoorbeeld tijdens een revalidatieperiode. Slikproblemen kunnen het risico op ondervoeding, uitdroging, een longontsteking en zelfs overlijden vergroten. De angst om zich te verslikken, heeft grote gevolgen voor het gevoel van veiligheid, comfort en autonomie.

PUZZEL-DOEBOEK 'ZORG'

Vanuit JAVA Foodservice willen we graag jouw woonzorgcentrum/ zorginstelling ondersteunen.


Niet alleen door onze expertise aan te bieden, inspiratie te geven op vlak van menu’s, onze opleidingen en bovenal het leveren van de producten die jouw bedrijf nodig heeft. We willen ook jouw bewoners en de animatieploeg ontzorgen!

Hitteplan

Besteed extra aandacht voor de vochtinname bij ouderen tijdens de warme zomerdagen. Bij het ouder worden verhoogt het risico op een verminderde vochtinname. Daarom is het belangrijk dat we ouderen voldoende stimuleren om minstens 1,5 liter per dag te drinken. Dit komt ongeveer overeen met 8 glazen. Door kleine aanpassingen aan het menu en extra dranken tussendoor, kan je maximaal inzetten op een goede vochtinname.

Samen Smaakt Beter

Eten en drinken zijn niet enkel basisbehoeften maar hebben ook een belangrijke sociale betekenis in onze samenleving. Wil jij binnen jouw organisatie extra inzetten op "Samen Smaakt Beter'? Gebruik dan onze 'Samen Smaakt Beter'-babbelbox: leuke babbelbriefjes met als thema maaltijden om samen met je bewoners, patiënten, revalidanten, leerlingen in gesprek te gaan voor, tijdens of na de maaltijdmomenten.

Ergotherapie: een ondersteunende voedingszorg als uitgangspunt 

Ergotherapie bestaat uit behandelings- en begeleidingsmethoden voor personen die een beperking ervaren. In voedingszorg kan de juiste ondersteuning bevorderend zijn voor de voedingsinname. Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen eten is een grote meerwaarde in het eetcomfort en de maaltijdtevredenheid van uw bewoner, patiënt of revalidant.

Voedingszorg bij dementie

Voedingszorg bij dementie

Als je het plezier van eten dreigt te vergeten...

Blijven genieten van eten, daar zetten wij op in!

We staan er meestal niet bij stil, maar naast een basisbehoefte heeft voeding ook een belangrijke sociale betekenis in onze samenleving. Gezellig samen eten of rustig alleen, thuis, op restaurant of op het werk … Maaltijden geven structuur aan je dag, een moment om naar uit te kijken. Wat als eten niet meer vanzelfsprekend is?

Individuele dieetmaaltijden

Huisbereide maaltijden vanuit onze centrale keuken aangepast aan de individuele behoeften van uw patiënt/bewoner

  • Een aanvulling op uw standaardmenu
  • Op maat van de individuele bewoner/patiënt
  • Lange houdbaarheid
  • Flexibel omgaan met wijzigingen
  • Een veilige maaltijd
  • Aangepast aan IDDSI-classificatie 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe informatie over voedingszorg voor specifieke doelgroepen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing