Expert in voedingszorg

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Nutritionele en dieettechnische ondersteuning

Als diëtiste ben ik gepassioneerd door voeding in de zorgsector. Een voedingszorg op maat van de consument draagt bij aan het algemeen welzijn. Daarom is het belangrijk het volledige proces van maaltijdzorg te optimaliseren, gaande van het product tot de context. Vanuit mijn expertise kan ik ondersteuning bieden bij nutritionele vragen of maaltijdoplossingen op maat van uw voedingsbeleid.


riet.deckers@javafoodservice.be

+32 492 971 661

Hitteplan

Extra aandacht voor de vochtinname bij ouderen tijdens de warme zomerdagen!


Bij het ouder worden verhoogt het risico op een verminderde vochtinname. Daarom is het belangrijk dat we ouderen voldoende stimuleren om minstens 1,5 liter per dag te drinken. Dit komt ongeveer overeen met 8 glazen. Door kleine aanpassingen aan het menu en extra dranken tussendoor, kan je maximaal inzetten op een goede vochtinname.

Fingerfoodrecepten

Fingerfood kan een grote hulp zijn in zorginstellingen voor ouderen of patiënten die niet meer zelfstandig met bestek kunnen eten. Ze kunnen de kleine hapjes van volwaardige maaltijden gewoon met de hand eten! Bekijk deze inspirerende receptvideo's voor leuke ideeën voor een hoofdschotel én desserts.

Wij blijven innoveren om u te ontzorgen

Huisbereide maaltijden vanuit onze centrale keuken aangepast aan de individuele behoeften van uw patiënt/bewoner

  • Een aanvulling op uw standaardmenu
  • Op maat van de individuele bewoner/patiënt
  • Lange houdbaarheid
  • Flexibel omgaan met wijzigingen
  • Een veilige maaltijd
  • Aangepast aan IDDSI-classificatie 
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing