Benodigdheden voor 4 personen:
04.41.6170 Gesuikerde room: 5 dl
35.31.1263 Callets: 300 g
13.21.1007 Gelatineblaadje: 1 stuk
40.20.3108 Rode vruchten coulis: 1 dl
42.41.1804 Aardbeien: 4 stuks
42.41.1536 Frambozen: 125 g
42.41.1568 Braambessen: 125 g
42.41.1566 Bosbessen: 125 g
41.35.4487 Macarons: 8 stuks
Bereidingswijze:
Week het gelatineblaadje in koud water. Smelt de callets au bain marie. Klop ondertussen de room op. Doe het uitgeknepen gelatineblaadje bij de chocolade en roer door. Neem de chocolade en spatel deze dan onder de opgeklopte room. Zet voor een uurtje in de frigo. Serveer eerst wat coulis met hierop een lepel chocomousse. Werk af met de schijfjes aardbei, het rood fruit en plaats er de macarons tussen.