Recept: ossobuco net anders

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:


43.12.1109                      Ossobuco: 100 stuks
14.01.1046                      Bloem
10.01.1316                      Olijfolie
42.61.1666       UV          Belgische ajuinen: 50 stuks
42.61.1717       UV          Look: 500 g
42.61.1694       UV          Groene courgettes: 50 stuks
42.61.1737       UV          Wortelen: 50 stuks
42.61.1659       UV          Bloemkool: 6,25 stuks
48.76.1068                      Witte wijn: 5 l
21.07.1188                      Tomatenpassata: 25 l
42.61.1939        UV         Tomaten: 100 stuks
42.81.1149        UV         Krulpeterselie: 12,5 bussels
42.41.1761        UV         Citroenen: 25 stuks
16.01.1369                      Tagliatelle: 10 kg


Bereidingswijze:


Bebloem de ossobuco en bak aan in olijfolie. Haal de ossobuco daarna uit de pan. Snijd de ajuinen, de helft van de look, de courgettes en de wortelen in fijne brunoise. Snijd ook de bloemkool heel fijn. Neem de pan terug en stoof er de groenten in. Leg er dan het vlees op. Bevochtig met witte wijn en de passata. Laat dat ongeveer 2u30 zachtjes garen. Emondeer de tomaten, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in brunoise. Doe dat dan na 2u15 gaartijd bij de ossobuco. Kook inmiddels de tagliatelle af in gezouten water. Rasp de rest van de look en voeg het bij de gehakte peterselie en de rasp van de citroen. Roer goed door. Serveer de ossobuco met wat saus en pasta en bestrooi met de gremolata (mengsel van citroenrasp, peterselie en knoflook).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing