Ingrediënten voor 100 personen:
43.32.1696 UV Gekruide hamburger met kaas: 100 stuks
09.01.6114 Boter: 2,5 kg
25.05.1018 Kippenbouillion: 10 l
04.41.6168 Room: 5 l
42.61.1750 UV Sjalot: 25 stuks
31.01.1101 Mosterd: 750 g
16.01.1369 Tagliatelle: 7,5 kg
42.61.1731 UV Spinazie: 5 kg
Bereidingswijze:
Kleur eerst de burgers aan in boter en bak ze dan verder af in de oven. Versnipper de sjalot fijn en stoof aan in wat boter. Blus dan met de gemaakte kippenbouillon. Laat dat wat inkoken, voeg er de room aan toe en kruid af. Laat de saus niet meer koken en voeg er de mosterd bij. Kook de tagliatelle af in gezouten water. Giet daarna af, roer er onmiddellijk de gewassen spinazie onder en doe er een beetje saus bij. Serveer eerst de tagliatelle met daarop de burger en werk af met wat extra saus.