JAVA ON THE ROAD 2019

PROGRAMMA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Progamma


13.30 - 14.15 uur
14.30 - 15.15 uur
Pauze
16.15- 17.00 uur
17.15 - 18.00 uur
Zaal 1
Hoe ecologisch zijn 'groene' verpakkingen?

De strijd tegen

voedselverspilling



Geef burn-out geen kans

Hoe pakt IKEA voedselverspilling aan?

+ vrolijke afsluiter

Zaal 2
Waarom zijn insecten aan een opmars bezig? De Catering Experience met 5 Disney-tips
Multinationals en duur-zaamheid. Kan dat samen?

Seizoensgebonden

= lekkerder!

+ vrolijke afsluiter

28 maart
Kinepolis Hasselt 
(Nederlandstalig)


4 april
Kinepolis Braine 
(Franstalig)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

15 mei
Kinepolis Gent
(Nederlandstalig)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Seminaries 

Duurzaamheid, tal van invalshoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

De strijd tegen voedselverspilling 
(Planet)

i.s.m. met Jasmien Wildemeersch, Co-director @FoodWIN


Ontdek de reis die u kan ondernemen om voedselverlies in uw keuken aan te pakken.

De Catering Experience
(People)

i.s.m. met Tom Vandooren, Consultant en docent AHS


Catering als belevings-economie (catering als experience), maar ook het cateren (aanleveren) van beleving, Denk aan duurzame klantenrelaties, non-verspilling, waarden klanten, Walt Disney als CEO,

5 Disney-tips 

Hoe ecologisch zijn 'groene' verpakkingen?
(Planet - Profit)

i.s.m. ir. Herman Devriese
diensthoofd preventie en milieu, UZ Leuven


Van sustainable development goals naar recyclage? Plastic of karton? Welke materialen zijn nu het meest duurzaam? 

Waarom zijn insecten aan een opmars bezig?
(Planet)

i.s.m. met Nikolaas Viaene, bio-ingenieur bij Little Food



Insecten zijn makkelijk te kweken, vragen weinig van de natuur. Is dit het voedsel van de toekomst? 


Wedden dat u het lust!

Seizoensgebonden
= lekkerder!
(Planet)

i.s.m. Ranobo



Wanneer smaakt welke noot het lekkerst? Waar houdt u het beste rekening mee?  


Gilles Jeuris neemt u mee in zijn wereld van smaken en noten. 

Multinationals en
duurzaamheid? Kan dat samen? (Profit)

i.s.m. Farm Frites



Rutger de Kort, Sustainability Manager, licht toe hoe CSR een meerwaarde kan betekenen voor een bedrijf. De praktijkvoor-beelden spreken voor zich.

Geef burn-out
geen kans
(People)

i.s.m. Dr. Luc Swinnen

 


Luc Swinnen toont via de moderne technieken van de neurowetenschap hoe best om te gaan met stress en druk. Ontdek meer over zelfbeeld, emoties en gedrag.

Hoe pakt IKEA voedselverspilling aan?
(Planet)

i.s.m. IKEA



IKEA is sinds 2017 een nieuw systeem, om de voedselverspilling in haar restaurants tegen te gaan, in al haar winkels wereldwijd aan het implementeren. In 2020 moet daardoor de helft minder weggegooid worden. Hoe hebben zij dit aangepakt en welke resultaten kunnen zij nu al voorleggen?

Eric Dillen, Operational Leader bij het hoofdkantoor van IKEA in Malmö, Zweden, licht het ons graag toe!

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing