JAVA ON THE ROAD 2019

Wij komen graag naar u toe! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Inspiratie, gastvrijheid, opleiding, seminaries, nieuwigheden, ontzorging, informatie, networking, trends ...
Allemaal termen die passen bij JAVA ON THE ROAD.

We willen allemaal de juiste verpakkingen inzetten, minder plastic gebruiken, voedselverlies vermijden,

sociaal geëngageerd zijn, seizoensgebonden werken,  

andere voedingsmiddelen leren kennen … en inspelen op de juiste tendensen.

 

Knikt u instemmend ja? Dan is de tweede editie van JAVA ON THE ROAD, die volledig in het teken staat van duurzaamheid en MVO, een absolute aanrader. Een namiddag met 8 leerrijke duurzame seminaries, interessante tussendoortjes, infostanden met partners.  


Ontdek hier meer info omtrent de infostanden! 

Benieuwd naar de foto's van de eerste sessies?

Programma

12.00 - 13.30 uur: onthaal en lunch

13.30 - 18.00 uur: seminaries

18.00 uur - … : dinner & networking


Beleef het mee met ons, kies alvast één van deze

data en leer bij!  


28 maart, Kinepolis Hasselt (NL) (al voorbij)

4 april, Kinepolis Braine (FR) (al voorbij)

15 mei, Kinepolis Gent (NL)

28 maart
Kinepolis Hasselt 
(Nederlandstalig)

.

4 april
Kinepolis Braine 
(Franstalig)

  • Voedselverspilling vermijden, i.s.m. Jasmien wildemeersch, Co-director @FoodWIN
  • De Catering Experience met 5 Disney-tips, i.s.m. Tom Vandooren, Consultant en docent AHS.
  • Hoe ecologisch zijn 'groene' verpakkingen?, i.s.m. ir. Herman Devriese, diensthoofd preventie en milieu, UZ Leuven
  • Waarom zijn insecten aan een opmars bezig?, i.s.m. Niklaas Viaene, bio-ingenieur bij Little Food
  • Foodpairing, i.s.m. Kraft Heinz Foodservice
  • Multinationals en duurzaamheid? Kan dat samen?, i.s.m. Rutger de Kort, Sustainability Manager bij Farm Frites
  • Hoe pakt Ikea voedselverspilling aan?, i.s.m. Ikea
  • Seizoensgebonden = lekkerder?, i.s.m. Gilles Jeuris van Ranobo


Meer details over deze workshops vindt u hier.

15 mei
Kinepolis Gent
(Nederlandstalig)

  • Voedselverspilling vermijden, i.s.m. Jasmien wildemeersch, Co-director @FoodWIN
  • De Catering Experience met 5 Disney-tips, i.s.m. Tom Vandooren, Consultant en docent AHS.
  • Hoe ecologisch zijn 'groene' verpakkingen?, i.s.m. ir. Herman Devriese, diensthoofd preventie en milieu, UZ Leuven
  • Waarom zijn insecten aan een opmars bezig?, i.s.m. Niklaas Viaene, bio-ingenieur bij Little Food
  • Foodpairing, i.s.m. Kraft Heinz Foodservice
  • Multinationals en duurzaamheid? Kan dat samen?, i.s.m. Rutger de Kort, Sustainability Manager bij Farm Frites
  • Hoe pakt Ikea voedselverspilling aan?, i.s.m. Ikea
  • Seizoensgebonden = lekkerder?, i.s.m. Gilles Jeuris van Ranobo


Meer details over deze workshops vindt u hier.

SEMINARIES

PROGRAMMA 28 MAART EN 15 MEI         Nederlandstalig


  • Hoe ecologisch zijn 'groene' verpakkingen?, i.s.m. ir. Herman Devriese, diensthoofd preventie en milieu, UZ Leuven
  • Waarom zijn insecten aan een opmars bezig?, i.s.m. Nikolaas Viaene, bio-ingenieur bij Little Food
  • De strijd tegen voedselverspilling, i.s.m. Jasmien wildemeersch, Co-director @FoodWIN
  • De Catering Experience met 5 Disney-tips, i.s.m. Tom Vandooren, Consultant en docent AHS
  • Geef burn-out geen kans, i.s.m. Dr. Luc Swinnen
  • Multinationals en duurzaamheid? Kan dat samen?, i.s.m. Rutger de Kort, Sustainability Manager bij Farm Frites
  • Hoe pakt IKEA voedselverspilling aan? i.s.m. Eric Dillen van IKEA
  • Seizoensgebonden = lekkerder?, i.s.m. Gilles Jeuris van Ranobo


Meer details over deze workshops vindt u hier


                                PROGRAMME 4 AVRIL                                        en français 


  • Dans quelle mesure les emballages « verts » sont-ils   écologiques ?, en collaboration avec ir. Herman Devriese, chef de service prévention et environnement, UZ Leuven
  • Pourquoi les insectes deviennent-ils la tendance ?, en collaboration avec Maïté Mercier, CEO chez Little Food
  • La lutte contre le gaspillage alimentaire, en collaboration avec Dylan Pareo
  • L'expérience du Catering avec 5 conseils Disney, en collaboration avec Tom Vandooren, Consultant et professeur AHS
  • Prévenez le burn-out, en collaboration avec Dirk Coeckelbergh
  • Multinationales et durabilité, vont-elles de pair ?, en collaboration avec Rutger de Kort, Sustainability Manager de Farm Frites
  • Comment la chaîne Ikea gère-t-elle le gaspillage alimentaire ?, en collaboration avec Eric Dillen de IKEA
  • Produits de saison = meilleurs ?, en collaboration avec Miguel De Wilde de Ranobo


Vous trouverez ici des informations détaillées sur chaque sujet. 


Titel

Deze opleidingen zijn gratis. Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen voor het event.

Nadien zijn wij genoodzaakt een factuur van € 50 te sturen per geannuleerd persoon.

U kan wel iemand uw plaats laten innemen.

JAVA ON THE ROAD 2018

Blikt u graag even terug naar onze eerste editie?

Dat kan! Klik dan zeker op onderstaande knop.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing