JAVA ON THE ROAD 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Testimonials, product- en conceptvoorstellingen

Wat vonden de standhouders zelf van de events?

Hoe hebben zij u als bezoeker proberen te inspireren?

Nieuwigheden: kort en bondig.

Aangepaste voeding

Heeft u in uw cateringverhaal behoefte aan aangepaste voeding voor personen met slikproblemen, ondervoeding of transitproblemen? Of zoekt u een speciaal bord waarmee mensen met minder motoriek makkelijker kunnen eten? Dit en veel meer in deze folder:

Aftermovie 3 events

Aftermovie JAVA ON THE ROAD
30 mei - Laakdal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Sfeerbeelden 30 mei

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Aftermovie van de eerste JAVA ON THE ROAD
van 9 mei - Zwijnaarde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Sfeerbeelden 9 mei

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Wij komen graag naar u toe!


Allemaal termen die passen bij ons nieuwe klantenevent.

  • Voor u betekent het een namiddag en avond die u zelf kan invullen naar believen.
  • Wij bieden u keuze uit 8 korte opleidingen (die hopelijk doen verlangen naar meer) en u bepaalt welke u wel of niet volgt. 

Infostanden

Ondertussen zijn er nog tal van infostanden die een link hebben met de opleidingen en waar u ook tal van nieuwigheden kan ontdekken. 

Programma

12.00 - 13.30 uur: onthaal en lunch

13.30 - 17.30 uur: seminaries

17.30 uur - … : dinner, networking & fun.


PS We starten na de files en gaan door tot de files voorbij zijn! 


Beleef het mee met ons, kies alvast één van deze data en plaatsen en leer bij!  

9 mei, 3Square te Zwijnaarde (NL)

23 mei, OFF (Out of the oFFice), Wavre (FR)

30 mei, LITC bij Nike te Laakdal (NL)

3Square Gent-Zwijnaarde

9 mei, 3Square
Zwijnaarde
(Nederlandstalig)

  • Food trends 2018 (door Gert Laurijssen, Foodservice Alliance)
  • Social media: tips & tricks (door Nico Tempelaere, ... )
  • Client service (hospitality) maakt het verschil (door Isabelle Dumortier, Entrepreneur with a digital heartbeat) 
  • Hoe draagt voeding bij tot oplossingen?  (door Bart Geurden, Expertisecentrum Primaire Voedingszorg, KdG, UA)
  • Trends in patiëntenmaaltijden (door Angelique Honderdors, Formulemanager Van Hoeckel)
  • De invloed van geuren (door Patrick Castelain, Scents)
  • De toekomst is groen(te): Omgaan met trends in veggie en vegan voeding
    (in samenwerking met EVA vzw en de Chefs Pro Veggie-partners)
  • Beam me up, Scotty: 3D-printing van voeding (door Pieter Verboven, Innovation Manager at K.U. Leuven)


Meer details over deze workshops vindt u hier.

OffMeeting - Waver

23 mei, OFF
Wavre
(Franstalig)

  • Les tendances dans le foodservice en 2018 (par Grégory Salemi, APAQ-W)
  • Les médias sociaux : trucs et astuces (par Nico Tempelaere, ... )
  • Le service aux clients (hospitalité) fait toute la différence (par Isabelle Dumortier)
  • Les tendances dans les repas des patients (par Angelique Honderdors, Van Hoeckel)
  • Les effets des odeurs  (par Patrick Castelain, Scents)
  • L’avenir sera vert et plein de légumes ! (en collaboration avec EVA vzw et les partenaires Chefs Pro Veggie)
  • Le food pairing avec de la bière (par Duvel Moortgat)
  • Possibilités et avantages de « 3D Food Printing » dans le secteur culinaire


Meer details over deze workshops vindt u hier.

LITC - Nike - Laakdal

30 mei, LITC bij Nike
Laakdal
(Nederlandstalig)

  • Food trends 2018 (door Gert Laurijssen, Foodservice Alliance)
  • Social media: tips & tricks (door Nico Tempelaere, ... )
  • Client service (hospitality) maakt het verschil (door Isabelle Dumortier, Entrepreneur with a digital heartbeat) 
  • Hoe draagt voeding bij tot oplossingen?  (door Bart Geurden, Expertisecentrum Primaire Voedingszorg, KdG, UA)
  • Trends in patiëntenmaaltijden (door Angelique Honderdors, Formulemanager Van Hoeckel)
  • De invloed van geuren (door Patrick Castelain, Scents)
  • De toekomst is groen(te): Omgaan met trends in veggie en vegan voeding
    (in samenwerking met EVA vzw en de  Chefs Pro Veggie-partners)
  • Beam me up, Scotty: 3D-printing van voeding (door Pieter Verboven, Innovation Manager at K.U. Leuven)


Meer details over deze workshops vindt u hier.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Chef cook posing