JAVA Foodservice aanwezig op de toonaangevende vakbeurs voor de zorg- en welzijnssector

Inspire Health & Care 2023

Inspire Health & Care is een jaarlijkse vakbeurs die de zorg- en welzijnssector samenbrengt en innovatieve oplossingen en trends op het gebied van gezondheid en welzijn belicht. Het evenement biedt een unieke gelegenheid voor bedrijven om hun expertise te tonen en waardevolle connecties te leggen binnen de branche.

Als toegewijde partner van de zorgsector was JAVA Foodservice verheugd om aanwezig te zijn op Inspire Health & Care 2023. Het evenement bood een platform voor JAVA Foodservice om haar uitgebreide assortiment aan voedingsoplossingen en specifieke diensten voor zorginstellingen te presenteren.

Verder gaf Riet Deckers, Diëtiste en Business Developer bij JAVA Foodservice, ook een seminarie op deze beurs over voedingszorg bij slikstoornissen, inclusief de IDDSI-richtlijnen. Het seminarie werd gewaardeerd door professionals in de zorgsector die op zoek waren naar nuttige inzichten voor optimale voedingszorg. JAVA Foodservice blijft zich inzetten voor hoogwaardige voedingsoplossingen en educatie voor zorgverleners.