Aardbeiengebakje met citroenroomvulling

Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Was eerst de citroen, rasp hem en pers volledig uit.
  2. Voeg de mascarpone, de vanillesuiker en de room toe en meng tot een romig mengsel. Zet dan in de koeling.
  3. Neem nu de tartelettes en vul ze royaal met het frisse roommengsel.
  4. Snijd de aardbeien in partjes of schijven en beleg de tartelettes ermee.
  5. Meng de bloemsuiker met wat water tot een dik glazuur.
  6. Besprenkel daarmee de aardbeien en werk af met fijngesneden munt.
×

Ingrediënten

  • Mascarpone: 125 g
  • Room: 125 ml
  • Vanillesuiker: 8 g
  • Citroen: 1 stuk
  • Munt
  • Aardbeien: 250 g
  • Bloemsuiker: 80 g
  • Zanddeeg tartelettes: 10 stuks

Publicatie datum: 15 april 2024