Spektakel-musical 14-18

Spaar van 25 april t.e.m. 13 mei 2024 mee voor all-inclusive musical arrangementen!

Ga met JAVA Foodservice all-in naar spektakel-musical 14-18!

Woensdag 19 juni 2024 staat er een onvergetelijke avond op het programma voor iedereen die vanaf 25 april meedoet met de JAVA Foodservice musicalspaaractie. Laat je verwennen met een all-in arrangement en de voorstelling van het jaar in het Studio 100 pop-up theater.

De musical wordt een buitengewone theaterervaring die zowel emotioneel aangrijpend als visueel verbluffend zal zijn en je nog lang zal bijblijven. Bovenal is het een eerbetoon aan de vele slachtoffers en helden van de Eerste Wereldoorlog, die hun leven riskeerden voor vrede.

×

Ik wil meer weten over:

All-in arrangement

Spaar mee voor de exclusieve Sligro Food Group-voorstelling van spektakel-musical 14-18 en je bent verzekerd van een volledig verzorgde avond voor twee. Met het all-in arrangement geniet je, voorafgaand aan deze meeslepende musical, van een culinaire walking dinner met aangepaste dranken. En na afloop staat er ook een open bar voor je klaar. Kortom, een unieke avond die je altijd zal bijblijven!

We kijken alvast uit naar je komst!

Het verhaal

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden Jan, Fons, Albert en Kamiel.

Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht hen toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten. Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.

Het is een aangrijpend verhaal dat je recht in het hart raakt. Een verhaal over kameraden, liefde en menselijke kracht te midden van de gruwel van een oorlog. 

Sparen voor all-inclusive tickets

Stap in het loyaliteitsprogramma door je aan te melden én producten te kopen met spaarpunten, terug te vinden in deze speciale spaaractiefolder.
Als je 100 punten spaart, heb je namelijk 2 tickets* voor deze musical in handen.

> De punten worden automatisch gespaard na inschrijving op de actie.
> Begin juni weet je exact hoeveel punten je hebt en hoeveel kaarten je kan krijgen voor de musical.

* Maximaal 6 ingangskaarten per klantnummer. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
De kaarten worden verdeeld volgens het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. OP = OP.

Niet verzilverde spaarpunten kunnen niet omgeruild worden.

Veelgestelde vragen

Ja. Franstalige gasten krijgen een tablet met Franse ondertiteling ter beschikking tijdens de voorstelling. 

Je geniet vóór de voorstelling van een volledig verzorgde walking dinner met aangepaste dranken op basis van het Sligro assortiment. Na de voorstelling is er een open bar voorzien.

Trotse partner

Als trotse partner van spektakel-musical 14-18 levert Sligro Food Group exclusief producten van topkwaliteit aan de Studio 100 cateraars. Zij zorgen op hun beurt dag na dag voor heerlijke hapjes en gerechten. Zo worden bezoekers niet alleen verbluft door de voorstelling maar ook door de catering. Wij zijn dan ook zeer fier om je te mogen verwelkomen op onze unieke Sligro Food Group-musicalavond woensdag 19 juni 2024.

Mede mogelijk gemaakt door: