Eerlijk & Heerlijk assortiment: gebaseerd op vier vooruitstrevende pijlers

Bij JAVA Foodservice vind je nu ook een Eerlijk & Heerlijk assortiment. Dat nieuwe initiatief belichaamt de kernwaarden van kwaliteit, ethiek en bewustzijn, terwijl het tegelijkertijd chefs en horecaprofessionals een breed scala aan verfijnde en verantwoorde ingrediënten biedt. Het assortiment is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame en eerlijke voedselopties binnen de culinaire wereld en is gebaseerd op vier pijlers die daarvoor een maatstaf bieden. Die vier pijlers zijn: biologisch, duurzaam, eerlijke handel en streek.


Met een duidelijke focus op transparantie en integriteit, biedt het Eerlijk & Heerlijk assortiment producten die zorgvuldig zijn geselecteerd uit bronnen die voldoen aan strenge normen voor duurzaamheid en ethische productie. Het assortiment omvat een breed scala aan ingrediënten, variërend van verse biologische groenten en fruit tot ambachtelijk geproduceerde kazen en verantwoord gekweekte vis.


Het assortiment biedt dus ook specifieke producten die zijn gecertificeerd door erkende duurzaamheidsstandaarden, zoals biologische en fairtrade-certificeringen. Dat geeft chefs en culinaire professionals de garantie dat ze ingrediënten gebruiken die niet alleen heerlijk zijn, maar ook op een verantwoorde en ethische manier zijn geproduceerd.


Vind hier alle informatie over het assortiment Eerlijk & Heerlijk.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing