Koffietafels
Bedrijfscatering
Koffietafels

JAVA Online

JAVA Foodservice stelt u via een online bestelplatform alle informatie ter beschikking over de producten die u zoekt. JAVA Online is de e-shop voor onze klanten.

Module Logistiek en Traceerbaarheid

De vraag naar een kostenefficiënt voorraadbeheer en de zeer strenge traceerbaarheidseisen vergen veel administratief werk van de keukenbeheerders. Om u te helpen kostbare tijd te winnen, biedt JAVA een zeer performant, gebruiksvriendelijk

en betrouwbaar traceerbaarheids- en stockbeheerprogramma aan dat de kok heel wat tijd bespaart.

Module MenuPlus

Een chef van nu is niet meer de chef van vroeger, die enkel achter het fornuis stond. Nu moeten zij kunnen omgaan met administratief werk, medewerkers, foodcost, koken .... Daarom heeft JAVA een nieuwe tool ontwikkeld die een grote hulp zal betekenen voor de chef van vandaag.

Module Temperatuurbeheersing

Met deze module kunt u online de temperatuur opvolgen waar en wanneer u dat wenst. Bovendien krijgt u in geval van belangrijke afwijkingen meteen alarm op uw mobiele telefoon zodat u geen enkel defect mist. De meetpunten (koelruimte, diepvriesruimte, magazijn ...) worden voorzien van sensoren die voortdurend de temperatuur registreren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing