Programma

13.30 - 14.00 uur14.15 - 14.45 uur
pauze15.45 - 16.15 uur16.30 – 17.00 uur
Zaal 1

Hoe draagt voeding

bij tot oplossingen?

(volzet - 30 mei)

Trends in patiëntenmaaltijden

(volzet - 30 mei)


De toekomst is groen(te)! Omgaan met trends in veggie en vegan voeding

(volzet - 30 mei)

Food trends 2018

(volzet - 9 en 30 mei)

Zaal 2

Client service maakt

het verschil

Social media:

tips & tricks


De invloed

van geuren

Beam me up, Scotty:

3D-printing van voeding

9 mei, 3Square
Zwijnaarde
(Nederlandstalig)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

23 mei, OFF
Wavre
(Franstalig)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

30 mei, LITC bij Nike
Laakdal
(Nederlandstalig)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Food trends 2018 

Gert Laurijssen

van Foodservice Alliance loodst u doorheen de food trends die 2018 rijk zal zijn. Op basis van analyse van klantengedrag staaft hij deze trends met de meest recente cijfers. 


Voor al wie wil weten hoe het er in de foodservicewereld aan toe gaat! 


(volzet - 9 EN 30 mei)

Social media:
tips & tricks

Nico Tempelaere,

auteur van het boek

'Social media smaakmakers', geeft u tal van hapklare succesrecepten voor uw bedrijf. Deze inspirerende sessie moet u voldoende inzicht geven in een snelgroeiende markt en
goesting laten krijgen om social media op de juiste manier in te zetten.


Zo kan u na deze sessie meteen aan de slag op Twitter, Facebook,

Instagram, ...

  

Client service
(hospitality)
maakt het verschil

Isabelle Dumortier,

 client service moet vandaag het paradepaardje zijn van elk bedrijf dat zichzelf serieus neemt. Hoe zorgt u ervoor dat klantgerichtheid in het DNA van uw onderneming terechtkomt? Hoe onderhoudt u merk-bekendheid en hoe ontwikkelt u een efficiënte branding via client service?


Een verhelderende visie, to the point en zeer bruikbaar.

Hoe draagt voeding bij tot oplossingen?

door Bart Geurden van het Expertisecentrum Primaire Voedingszorg, KdG, UA.

Malnutritie, of ondervoeding, komt in toenemende mate voor bij ouderen. Dit is een reden tot bezorgdheid, aangezien ondervoeding een negatieve invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van de ouderen.


Hoe pakken we dit aan?


(volzet - 30 mei)

Trends in patiënten-maaltijden

Angelique Honderdors, Formulemanager Van Hoeckel, neemt ons mee in de wereld van patiënten-maaltijden.


Regie bij de patiënt, aanbod op individueel niveau =   Voeding wordt een essentieel onderdeel van de behandeling en het herstel van patiënten.
Keuze vanuit een menukaart of juist verleiden aan het bed? 


(volzet - 30 mei)


De invloed van geuren

Patrick Castelain introduceert u, als geurexpert, in de wondere wereld van geurinvloeden.
Het ruiken van geuren roept ons oerinstinct op (aantrek-king of afstoting). De juiste geur kan ons honger-gevoel verhogen, ons kalmeren, opwekken, doen slapen, ons geheugen activeren, enz.


Deze sessie gaat dieper in op dit geurproces met tal van praktijkvoorbeelden.


De toekomst is groen(te)! Omgaan met trends in veggie en vegan voeding

De veggie en vegan trend blijft zich wereldwijd door-zetten. Groenten nemen een steeds prominentere rol op binnen ons dagelijks menu. Het succes van een gezond maar ook flexibel eetpatroon zal de vraag naar vege-tarische, veganistische en plantaardige producten enkel nog doen toenemen. 


Hoe ga je hier als professional succesvol mee om?


In samenwerking met EVA vzwCHEFSPROVEGGIE-PARTNERS


(volzet - 30 mei)

Beam me up, Scotty:
3D-printing van voeding

Pieter Verboven, Innovation Manager bij KU Leuven neemt u graag mee in de mogelijkheden en voordelen  van 3D Food Printing. 

Zowel wie interesse heeft in de wetenschappelijke uitleg over deze techniek, als wie wil ervaren en zien wat mogelijk is, wordt hier op de wenken bediend.


In samenwerking met Bureau Cuisine.   

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing