Recepten PromoPlus 2022

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Nasi Kip Loempia

Ingrediënten voor 100 personen:


40.60.3420, DV Kippenloempia, ovengeschikt: 100 stuks - 42.61.1666, UV Ajuin: 50 stuks - 42.61.1717, UV Look: 375 g - 42.61.1723, UV Prei: 25 stengels - 42.61.1737, UV Wortel: 25 stuks - 42.81.1159, UV Gember: 1 kg - 42.61.1785, UV Rode piment: 12,5 stuks - 33.05.1018 Sambal: 50 g - 29.03.1124 Soja: 875 g - 29.03.1008 Ketjap: 625 g - 29.03.1182    Oestersaus: 625 g - 33.01.1550 Kurkuma: 50 g - 33.01.1549 Komijn: 50 g - 21.05.1072 Bicky-ajuin - 42.04.0025, UV Eieren: 100 stuks - 17.01.1057 Basmatirijst: 7,5 kg - 10.01.1375 Arachideolie

Titel

Bereidingswijze:


Spoel de rijst eerst meerdere malen onder koud water en kook daarna gaar.

Kuis de ajuinen, de prei, de wortel en de gember. Snijd nu alles in julienne. Plaats inmiddels de loempia voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 240 °C.


Doe wat olie in een wokpan en roerbak de groenten. Voeg er de look en de ontpitte en versneden piment bij. Doe hierbij de gekookte rijst en kruid met de rest van de kruiden. Roer éénmaal door. Bak apart in wat olie een spiegeleitje.


Plaats de loempia op de nasi en leg hierop het spieleitje. Werk af met wat Bicky-ajuintjes.

Aziatische kebabsalade
met kip en kalkoen

Ingrediënten voor 100 personen:


40.22.3190, DV Kebabreepjes van kip en kalkoen: 16 kg - 16.01.1371,  Noedels Asian Collection: 7,5 kg - 42.61.1686, UV, Sluimererwten: 3,75 kg - 42.61.1737, UV, Wortelen: 25 stuks - 42.61.1665, UV, Spaanse ajuin: 25 stuks - 42.81.1161, UV, Koriander: 12,5 bussels - 10.01.1381 Maïsolie - 42.61.1785, UV, Chilipeper: 25 stuks - 42.61.1717, UV, Look: 250 g - 08.11.1013 Gembersiroop: 750 ml - 42.41.1777, UV, Limoenen: sap van 25 stuks - 42.81.1159, UV, Gember: 750 g - 29.03.1124 Sojasaus: 1,25 l - 12.41.1040 Pitabroodje: 25 stuks



 

Titel

Bereidingswijze:

 

Kuis de wortel en de ajuin en snijd deze in fijne julienne. Doe hetzelfde met de sluimererwten. Hak de pitjes uit de piment en snijd deze fijn. Verwarm wat olie en roerbak een deel van de ajuin. Doe hierbij de piment, de versneden look en gember en blus met de gembersiroop, de sojasaus en het sap van de limoenen. Laat dit even trekken. Zeef dan door en druk nog even aan zodanig dat al de smaken mee in de saus zitten.

 

Snijd het pitabroodje in blokjes en bak deze krokant aan. Kook de noedels af en houd even warm. Verhit terug wat olie in de wokpan en wok nu de in julienne gesneden sluimererwten, wortelen en ajuin. Doe er de kebabreepjes bij en laat stevig meebakken. Doe er de noedels bij en roer goed door. Blus het geheel met de saus.

 

Serveer in een bowl, werk af met de croutons en wat versneden koriander.

.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing