Recepten PromoPlus 2022

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Aziatische kebabsalade
met kip en kalkoen

Ingrediënten voor 100 personen:


40.22.3190, DV Kebabreepjes van kip en kalkoen: 16 kg - 16.01.1371,  Noedels Asian Collection: 7,5 kg - 42.61.1686, UV, Sluimererwten: 3,75 kg - 42.61.1737, UV, Wortelen: 25 stuks - 42.61.1665, UV, Spaanse ajuin: 25 stuks - 42.81.1161, UV, Koriander: 12,5 bussels - 10.01.1381 Maïsolie - 42.61.1785, UV, Chilipeper: 25 stuks - 42.61.1717, UV, Look: 250 g - 08.11.1013 Gembersiroop: 750 ml - 42.41.1777, UV, Limoenen: sap van 25 stuks - 42.81.1159, UV, Gember: 750 g - 29.03.1124 Sojasaus: 1,25 l - 12.41.1040 Pitabroodje: 25 stuks



 

Titel

Bereidingswijze:

 

Kuis de wortel en de ajuin en snijd deze in fijne julienne. Doe hetzelfde met de sluimererwten. Hak de pitjes uit de piment en snijd deze fijn. Verwarm wat olie en roerbak een deel van de ajuin. Doe hierbij de piment, de versneden look en gember en blus met de gembersiroop, de sojasaus en het sap van de limoenen. Laat dit even trekken. Zeef dan door en druk nog even aan zodanig dat al de smaken mee in de saus zitten.

 

Snijd het pitabroodje in blokjes en bak deze krokant aan. Kook de noedels af en houd even warm. Verhit terug wat olie in de wokpan en wok nu de in julienne gesneden sluimererwten, wortelen en ajuin. Doe er de kebabreepjes bij en laat stevig meebakken. Doe er de noedels bij en roer goed door. Blus het geheel met de saus.

 

Serveer in een bowl, werk af met de croutons en wat versneden koriander.

.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing