100 personen
Ingrediënten:
43.06.1068 Varkenshaasje: 50 stuks
21.31.0141 Zongedroogde tomaten: 2,5 kg
05.01.6212 Mozzarella: 3,125 kg
33.11.1247 Isfi Provençaalse kruiden: 1,25 kg
42.81.1146 Basilicum: 25 bussels
40.21.4111 Bonduelle Mixed groentegrill Andalusië: 12 kg
16.01.1403 Anco Convenience torti: 7 kg
42.63.1496 Rucola: 1,5 kg
10.01.1317 Olijfolie
29.09.1235 Delino Mosterdsaus: 5 l
61.07.8416 Touw voor voeding
Bereidingswijze:
Snijd de varkenshaasjes open en kruid met de Provençaalse kruiden. Leg hierop enkele blaadjes basilicum, wat getrokken mozzarella en dan de tomaatjes. Rol het haasje toe en bind dan op met het touw. (Je kan eventueel ook prikkers gebruiken die je eerst hebt geweekt in water.) Bestrijk lichtjes met wat olie en kruid ook de buitenkant met de kruiden. Plaats dan op de grill en laat zachtjes garen. Draai regelmatig. Neem de groenten en plaats deze in een gietijzeren pannetje. Warm deze dan op de BBQ, kan ook gerust op het vuur. Kook inmiddels de pasta voor 4 minuten in gezouten water gaar. Giet af en meng er dan de groenten onder alsook de rucola. Warm de mosterdsaus op. Haal het vlees van het vuur, verwijder het touw of de prikkers en snijd in ringen. Serveer dit dan op de pasta. Werk af met de saus, een draai van de pepermolen en nog enkele blaadjes rucola.