Recept voor fingerfood

Kaastaartje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Klaarmaken!

Ingrediënten voor ± 100 vierkante blokjes:

35.01.1517 Spritskoeken: 1,4 kg
09.01.1055 Boter: 800 g
05.91.6059 B Roomkaas: 1,75 kg
34.01.1022 Kristalsuiker: 350 g
42.04.0036 UV Eieren: 14 stuks
04.41.6140 Room: 490 g

Mogelijke vormpjes voor fingerfood:

96.90.9687   B       Flexibele siliconen bakvorm

Bereidingswijze:

Verkruimel de koekjes fijn samen met de boter. Plaats deze crumble in een vormpje en druk goed aan. Klop de room wat lobbig met de suiker, doe er dan de roomkaas en de eieren bij. Meng goed door en giet dan op de crumble. Plaats alles in een voorverwarmde oven van 150 °C gedurende 20 minuten. Laat daarna afkoelen alvorens ze uit de vorm te halen. Afhankelijk van welke vorm je gebruikt, kan je het taartje wat bijsnijden.

Titel

fingerfood

Maak er een dessertenpallet van!

Combineer meerdere fingerfood-desserts tot een vrolijk dessertenpallet.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing