Recept: vegan paprika cheese bun

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:

 

40.12.4825    B DV   Vegan buns paprika: 100 stuks

42.61.1688    UV      Paddenstoelen: 12,5 kg

10.01.1316                Olijfolie

33.05.1011                Lookpasta: 500 g

42.61.1694    UV      Groene courgette: 25 stuks

42.61.1662    UV      Rode ajuin: 25 stuks

32.03.1039               Azijn: 12,5 l  

34.01.1022                Kristalsuiker: 7,5 kg

05.53.6015               Violife vegan kaasalternatief Gouda: 100 sneetjes

42.61.1740    UV      Rucola: 1 kg

 

Bereidingswijze:

 

Maak een zoetzure siroop door de azijn en 12,5 l water met de suiker op te koken tot de suiker is opgenomen. Laat dit dan afkoelen. Snijd de gekuiste ajuin in ringen en giet dan de siroop erop. Laat marineren.

 

Hak of blend de paddenstoelen fijn, stoof deze aan in olijfolie en doe er de lookpasta bij tot je een droge duxelle bekomt. Snijd de courgette in ringen en gril deze dan.

 

Stel nu de bun samen. Doe wat duxelle op de bodem, leg hierop de Violife-kaas en plaats dan even onder de salamander. Werk verder af met de gegrilde courgette, de rode ajuinringen en wat rucola. Sluit het broodje met het deksel.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing