Ingrediënten voor 100 personen:
40.12.4825 B DV Vegan buns paprika: 100 stuks
42.61.1688 UV Paddenstoelen: 12,5 kg
10.01.1316 Olijfolie
33.05.1011 Lookpasta: 500 g
42.61.1694 UV Groene courgette: 25 stuks
42.61.1662 UV Rode ajuin: 25 stuks
32.03.1039 Azijn: 12,5 l
34.01.1022 Kristalsuiker: 7,5 kg
05.53.6015 Violife vegan kaasalternatief Gouda: 100 sneetjes
42.61.1740 UV Rucola: 1 kg
Bereidingswijze:
Maak een zoetzure siroop door de azijn en 12,5 l water met de suiker op te koken tot de suiker is opgenomen. Laat dit dan afkoelen. Snijd de gekuiste ajuin in ringen en giet dan de siroop erop. Laat marineren.
Hak of blend de paddenstoelen fijn, stoof deze aan in olijfolie en doe er de lookpasta bij tot je een droge duxelle bekomt. Snijd de courgette in ringen en gril deze dan.
Stel nu de bun samen. Doe wat duxelle op de bodem, leg hierop de Violife-kaas en plaats dan even onder de salamander. Werk verder af met de gegrilde courgette, de rode ajuinringen en wat rucola. Sluit het broodje met het deksel.