Recept: ovenschotel met chipolata, zoete aardappel en prei    

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:
 43.34.1130       UV          Chipolata: 100 stuks
 42.31.1154       UV          Zoete aardappel: 12,5 kg
 10.01.1316                      Olijfolie: 2 l
 42.61.1767       UV          Rode trostomaten: 5 kg
 42.61.1723       UV          Prei: 50 stuks
 42.61.1662       UV          Rode ajuin: 50 stuks
 25.05.1017                      Rundbouillon: 5 l
 42.81.1150       UV          Platte peterselie
Bereidingswijze: 

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijkmatige blokjes. Pel de ajuin en snijd deze in parten. Was de preistengels en snijd ze in ringen. Doe alles in een GN, besprenkel met olijfolie en overgiet met de gemaakte bouillon. Kruid met gebroken peper en grof zout en plaats dan voor 15 minuten in de oven. Kleur de chipolata’s kort aan en leg ze bij de groenten, samen met de gewassen trostomaten. Laat dat nog voor een 20-tal minuten verder garen in de oven. Serveer uit de GN op bord en werk af met wat platte peterselie.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing