Recept: kruidige hokifilet met linzen, wortel en oesterzwammen

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten:

40.50.3069       DV        Hokifilets, natuur: 100 stuks     

21.05.1099                      Groene linzen bio: 5 kg      

42.61.1690         UV       Oesterzwammen: 2 kg      

42.63.1542         UV       Ajuin, gehakt: 1,25 kg   

42.63.1520         UV       Wortels, stiftjes: 2,5 kg 

33.01.1223                       Tijm      

33.07.1094                      Look             

33.01.1205                       Gember, poeder               

33.01.1550                       Kurkuma

42.81.1161           UV       Koriander: 12,5 botten                                 

10.01.1317           B          Olijfolie        

33.11.1275                        Mix chimichurri                                               

 

Bereidingswijze:

 

Spoel de linzen alvorens ze dan te koken. Verfris daarna. Stoof de ajuin, de gesneden oesterzwammen en de wortelstiftjes aan in wat olijfolie tot deze zacht zijn. Doe er de linzen bij en voeg er al de kruiden bij, dit naar eigen smaak. Roer alles goed om en houd warm. Draai de hokifilets door wat olie en de chimichurrikruiden en bak af in de oven.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing