Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de krielaardappelen en snijd ze al doormidden. Kook ze dan voor 8 minuten in gezouten water en voeg er de bonen aan toe. Laat nog 5 minuten koken. Giet alles af en verfris.
Maak een dressing met de graanmosterd, koolzaadolie en azijn. Kruid af met grof zout en peper.
Snijd de kruiden grof. Neem de aardappelen en bonen, meng er de erwten, spinazie, in schijven gesneden radijzen en de kruiden door. Werk af met er wat dressing over te gieten en nog eens door te halen.
Plaats alles in een schaal en werk eventueel af met wat kruiden.