Vitello pinsa

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
100
Type keuken
Italiaans

Bereidingswijze

  1. Kleur kort het kalfsvlees aan en plaats dan in de oven aan 150 °C voor een 25-tal minuten. Laat daarna 5 minuten rusten.
  2. Steek de pinsa na de helft van de gaartijd van het vlees mee in de oven.
  3. Maak ondertussen de tonijnsaus door de tonijn, de mayonaise en een 100-tal ansjovisfilets te mixen.
  4. Neem dan de pinsa en bestrijk het met de tonijnsaus.
  5. Snijd het kalfsvlees in sneetjes en verdeel over de pinsa.
  6. Werk af met de kapperappeltjes, de kerstomaten, de ansjovisfilets, de bacon crumble en de rucola.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Kalfsvlees filet d’Anvers: 7,5 kg
  • Pinsa classica: 25 stuks
  • Tonijn op olie: 4,625 kg
  • Belgische mayonaise: 3 l
  • Kapperappeltjes
  • Rode kerstomaten: 2 kg
  • Ansjovis
  • Rucola
  • Crispy bacon crumble
  • Vloeibare margarine

Publicatie datum: 04 april 2025