Veggie kaasschnitzel met groentepuree en bearnaise

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Stoof de brunoisegroenten aan in een deel van de vloeibare margarine.
  2. Warm inmiddels ook de puree op. Warm de béarnaise op in een kom.
  3. Bak de schnitzels in een deel margarine en olie gaar.
  4. Als de groenten gaar gestoofd zijn, roer er de warme puree door.
  5. Serveer de schnitzel op de groentepuree en geef er een beetje saus bij.
  6. Werk af met wat peterselieolie.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Vegetarische kaasschnitzel: 100 stuks
  • Olijfolie: 2,5 l
  • Brunoisegroenten: 12 kg
  • Vloeibare margarine: 5 l
  • Aardappelpuree: 8 kg
  • Bearnaisesaus: 5 l
  • Peterselieolie: 5 dl

Publicatie datum: 17 januari 2025