Romige pastaschotel

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in gezouten water.
  2. Bak de kipreepjes in de olijfolie. Haal deze uit de kom en blus met de room.
  3. Roer hier de kippenbouillon en de bouquet Italiana door.
  4. Voeg er dan de kipreepjes terug bij alsook de doormidden gesneden kerstomaten, de erwten en de pasta.
  5. Roer zeker goed door.
  6. Serveer de pasta in een diep bord en werk af met nog wat rucola en parmezaanschilfers.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Fusilli: 10 kg
  • Kookroom 20%: 10 l
  • Kippenbouillonpoeder: 200 g
  • Rode kerstomaten: 4 kg
  • Erwten: 4 kg
  • Rucola: 750 g
  • Kipreepjes: 8 kg
  • Olijfolie: 5 l
  • Geroosterde pijnboompitten: 750 g
  • Kruidenpasta, bouquet Italiana: 1,5 kg
  • Parmezaan

Publicatie datum: 16 januari 2025