Peulvruchtensalade

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa af in gezouten water. Als het gaar is, knip de zakjes open en verfris in koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Blancheer kort de tuinbonen en ook de bimi. Verfris beide.
  3. Plaats de bimi even op de grill en laat terug afkoelen.
  4. Pel de avocado’s en snijd in repen of blokjes.
  5. Meng nu alles door elkaar samen met de uitgelekte kimchi en het sap van de limoenen.
  6. Doe dit dan in en kom en werk af met de zaden.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Quinoa: 3,125 kg
  • Kimchi kool: 4 kg
  • Avocado: 25 stuks
  • Tuinbonen: 2,5 kg
  • Bimi broccoli: 3,75 kg
  • Olijfolie: 5 l
  • Limoen: 25 stuks
  • Chiazaad
  • Hennepzaad

Publicatie datum: 20 januari 2025