Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng gezouten water aan de kook, doe hierin de couscous en roer eens door. Laat de pasta 8 minuten koken. Giet af en houd warm. Doe er alvast een beetje olijfolie bij zodanig dat deze niet gaat kleven.
Snijd inmiddels de courgetten in blokjes en de radijzen in schijven. Snijd de dille en de bieslook fijn. Bak de courgetten aan in de resterende olijfolie. Kruid met peper en zout.
Geef de steaks, de merguezeworstjes en de kippenfilets een grillpatroon op de grill en gaar verder in de oven.
Meng een deel van de dille en de bieslook onder de Turkse yoghurt en kruid af.
Giet de maïskorrels af en spoel deze even.
Meng nu de courgetten, de radijzen en de maïs onder de couscous.
Snijd de steaks en de kippenfilets in 2. Schik alles op een bord of schotel en werk af met de rest van de kruiden en wat yoghurtdressing.