Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Warm de panna cotta op maar laat niet koken. Voeg er ongeveer 1 l amaretto aan toe.
Giet het warme panna cotta-mengsel in de vormpjes en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Plaats de vormpjes afgedekt in de koelkast en laat minstens 4 uur opstijven in de koeling.
Breng het water aan de kook en giet dit over het espressopoeder. Roer goed door.
Doe de espresso samen met de cassonadesuiker en de rest van de amaretto in een steelpan. Breng het mengsel op middelhoog vuur aan de kook.
Draai het vuur laag en laat de siroop 15 tot 20 minuten inkoken. Je moet echt een dikke siroop overhouden. Laat dan afkoelen.
Ga voor het storten met een dun mesje langs de rand van elke panna cotta om deze los te snijden van het vormpje. Dompel de vormpjes dan aan de buitenkant een paar seconden in warm/heet water.
Doe elke panna cotta op een bordje. Verkruimel wat amarettinikoekjes bij elke panna cotta en schenk er wat koffiesiroop over.