Paksoi brandade van heilbot en asperge

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar in de melk met de lookpasta.
  2. Als de aardappelen bijna gaar zijn voeg je de gerookte heilbot, ongeveer 200 g, in stukjes toe, alsook de gesneden paksoi.
  3. Wanneer de aardappelen volledig gaar zijn, giet wat melk af en prak alles eens goed door. Blancheer de asperges beetgaar.
  4. Serveer eerst de brandade, leg er wat heilbot tussen en werk af met gesneden asperges en olijfolie.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT       

Ingrediënten

  • Aardappelen: 5 kg
  • Melk: 10 l
  • Lookpasta: 250 g
  • Gerookte heilbot: 10 kg
  • Paksoi: 2,5 kg
  • Groene asperges: 5 kg
  • Olijfolie

Publicatie datum: 03 maart 2025