Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snipper de helft van de ajuin en meng dit in een kom met het gehakt, wat panko, peper en zout.
Kook de eieren zacht en verfris onmiddellijk. Pel deze voorzichtig.
Maak van het gehakt eerst een plaat brood. Leg de eieren in het midden en vorm dan het gehakt eromheen. Eens je een brood hebt gevormd, begin je het ontbijtspek errond te wikkelen.
Neem nu de andere helft van de ajuin en versnipper deze ook fijn. Stoof aan in wat olijfolie tot deze glazig zijn. Blus dan met de gemaakte groentebouillon, laat even opkoken en roer de basilicumpasta erdoor.
Doe er dan de blikken tomatenblokjes bij en roer volledig door.
Doe de saus dan in een vuurvaste kom of GN en leg er het rauwe vleesbrood in.
Plaats dan voor ongeveer 45 minuten in oven. Serveer dit dan eventueel met wat aardappelpuree.