Naanta kip en gorgonzola bite

Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in grove repen en meng dan met de garam masala-kruiden.
  2. Bak deze reepjes aan in de maïsolie.
  3. Snijd de ajuin en de wortel in fijne julienne en bak deze dan mee met de kip. Werk af met de geplukte koriander.
  4. Meng de ketchup met de mosterd.
  5. Bak de broodjes voor 3 minuten af aan 200 °C. Snijd ze dan diagonaal door.
  6. Doe een beetje saus in het broodje, vul op met de kipmengeling en leg er wat stukken gorgonzola tussen.
  7. Plaats nog even kort in een warme oven en serveer.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Naanta pocket bread: 100 stuks
  • Kippenfilet: 12 kg
  • Garam masala: 250 g
  • Zoete ajuin: 75 stuks
  • Wortel: 25 stuks
  • Koriander: 6,25 bussels
  • Gorgonzola: 2 kg
  • Tomatenketchup: 2,5 l
  • Mosterd: 5 dl
  • Maïsolie

Publicatie datum: 03 april 2025