Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de courgette en de paprika in brunoise en de venkel in julienne.
Emondeer de tomaten, ontpit deze dan en snijd het vruchtvlees in brunoise.
Bak de versnipperde ajuin en de geplette knoflook aan in olijfolie. Voeg er de paprika-, de courgetteblokjes en de venkeljulienne aan toe. Stoof dan aan.
Doe er de tomatenbrunoise, de tomatenpuree en de kappertjes bij. Blus met de gemaakte groentebouillon en breng op smaak met tijm, oregano en peper. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje onder deksel garen.
Leg er de konijnmedaillons bij en laat nog eens 5 à 8 minuten onder gesloten deksel verder warmen.
Je kan dit serveren met wat pasta of met een afgebakken pinsabrood (197291)