Vanaf 01/01/2026 is e-facturatie via Peppol verplicht. Deel jouw Peppol-ID via dit formulier.
Je cookie instellingen
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de sjalot grof en kook deze in de witte wijn, de azijn en de peperbollen tot 1/3 in. Zeef dit dan door, voeg er de kalfsjus bij en laat terug inkoken. Doe er juist voor serveren de versgesneden dragon bij.
Snijd het groen gedeeltelijk van de prei, was deze en snijd dan in rondjes. Stoof dit in wat boter, onder gesloten deksel met wat vocht gaar. Kruid met peper en zout.
Kook de eieren gaar, verfris en pel ze. Hak dan grof en meng met de gesmolten boter en gehakte peterselie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Zet de aardappelen in de oven aan 175 °C voor ± 40 minuten.
Neem de pavés en nappeer met wat saus. Leg de preiringen ernaast tezamen met de aardappelen, welke je een inkeping hebt gegeven en waar je dan de mimosa kan overstrooien.